Nieuws uit de branche

Heerde, 1-6-21

Betreft: Grondstoffentekort 

 

Geachte relatie, 

Zoals u waarschijnlijk wel heeft vernomen zijn er tekorten aan grondstoffen in verschillende sectoren. Helaas hebben ook wij hier mee te maken. De grondstoffensituatie blijkt een steeds grotere uitdaging te worden en daarom hebben wij besloten om u hierover te informeren. 

De grondstofmarkt is onderworpen aan hoge eisen in de beschikbaarheid en toeleveringsketen. Dit heeft geleid tot een ongekende ontwikkelingen van de grondstoffenmarkt. 
Helaas is onze voorraad door de leverancier beperkt tot circa 50% van de bestelde hoeveelheden, wat betekent dat wij nog maar de helft van onze producten geleverd krijgen. Hierdoor is er een mogelijkheid dat wij u nee moeten verkopen en niet kunnen voldoen aan onze leveringsafspraken.  
 
Om u zo goed mogelijk te kunnen blijven leveren hebben wij voortdurend contact met onze leverancier wat betreft de leveringssituatie. 
Uiteraard blijven al onze producten hun hoge kwaliteit behouden, zoals u van ons gewend bent. 

Wij betreuren het dat wij u geen beter bericht kunnen doen toekomen, maar we willen onze klanten wel eerlijk en transparant benaderen. 

Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen op begrip van uw kant en willen u bij voorbaat danken voor het vertrouwen dat u in ons stelt. 

Namens het team van OTTOSEAL PRO,

Ada, Marthijn en Moniek