Kit voor vloeren

Bent u op zoek naar professionele kit voor uw vloer? Dan bent u bij Ottoseal Pro op het juiste adres. In ons assortiment vindt u hoge kwaliteit vloerkit in de mooiste kleuren. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis!

OTTOSEAL S110
€8,47 per stuk (€10,25 Incl. btw)
OTTOSEAL S70
€12,44 per stuk (€15,05 Incl. btw)
OTTOSEAL S51
€18,69 per stuk (€22,61 Incl. btw)
OTTOSEAL A221 Parkett
€7,79 per stuk (€9,43 Incl. btw)
OTTOSEAL M390
€8,06 per stuk (€9,75 Incl. btw)
OTTOSEAL S70 kleur op maat
€15,62 per stuk (€18,90 Incl. btw)
OTTOSEAL S34
€13,41 per stuk (€16,23 Incl. btw)
OTTOSEAL S51 kleur op maat
€21,15 per stuk (€25,59 Incl. btw)

Alles over Kit voor vloeren

Vloerenkit is een elastisch afdichtmateriaal gericht op ondergronden die beloopbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan afdichtingskit voor uw houten parket vloer of siliconenkit voor uw pvc-vloer of marmoleum trap. Wij hebben hoge kwaliteit afdichtingsproducten in ons assortiment specifiek gericht op uw behoeften. Graag lichten wij ze hieronder aan u toe.

Linoleum of pvc vloer

De meest verkochte vloerkit is toch wel de Ottoseal S51. Deze professionele, kleurrijke siliconenkit op aminoximbasis is geschikt voor vloerbedekkingen uit PVC, rubber, linoleum en marmoleum. Dankzij de uitstekende bestendigheid tegen veroudering staat OTTOSEAL S51 garant voor een lange levensduur van aansluitvoegen bij PVC-, rubber- en linoleumvloeren. Onze klanten waarderen de ruim 40 (fellere) gekleurde kit. De S51 voldoet aan alle internationale, bouwkundige eisen voor de toepassing in openbare gebouwen. De Ottoseal M390 is een professionele polymeerkit voor het afdichten van vloeren. 

Professionele polymeerkit

Liever geen siliconenkit voor uw vloer? Voor het kitten van vloervoegen van laminaat, hout, kurk, kunststof of vinyl is de Ottoseal M390 een uitstekend siliconenvrij alternatief. Deze professionele hybride polymeerkit voor vloeren is geschikt voor binnen én buiten. Beschikbaar in 10 kleuren.

Bijzonder bij de Ottoseal M390 is dat deze vloerkit ook geschikt is voor zwaar mechanisch belaste vloervoegen, zoals brugvoegen. Essentieel voor bijvoorbeeld magazijnen, productiehallen of werkplaatsen. Maar ook binnenplaatsen, wasstraten, parkeerdekken of ondergrondse garages kunnen worden afgedicht met de Ottoseal M390.

Chemisch hoog belaste vloervoegen

De Ottoseal S34 is dé siliconenkit voor chemisch hoog belaste vloervoegen en aansluitingsvoegen. Denk bijvoorbeeld aan in ruimtes als zuivelfabrieken, slachterijen, drank- en levensmiddelenfabrieken en industriële keukens. Daarnaast is deze professionele siliconenkit ook uitstekend toegerust op het afdichten van mechanisch belaste vloer- een aansluitvoegen in opslag- en fabriekshallen, verharde binnenplaatsen, boven- en ondergrondse parkeergarages, ateliers en wasstraten. De S34 is hittebestendig en heeft een buitengewoon hoge temperatuurbestendigheid tot maar liefst 265 graden Celsius! 

Acrylaatkit voor uw vloer

Bent u op zoek naar acrylaatkit om de plinten van vloer af te dichten? Hiervoor kunt u de Ottoseal Parkett gebruiken. De Parkett is een siliconenvrije afdichtingkit voor vloeren van hout, laminaat en kurk. Deze kit beschermt tegen het indringen van water en andere vloeistoffen. Wij hebben de Parkett acrylaatkit altijd voorradig en 16 kit kleuren leverbaar. Na uitharding is de Parkett volledig reukloos en schuurbaar.

Vloerenkit van Ottoseal Pro

Voor het kopen van vloerenkit bent u bij Ottoseal Pro aan het juiste adres. Onze kitproducten zijn van excellente, professionele kwaliteit. Wij hebben bovendien een zeer grote verscheidenheid aan kit kleuren standaard voorradig in ons assortiment. Dit is uniek in de branche en een groot voordeel, omdat er vrijwel altijd een geschikte kleur voor uw project leverbaar is. Bovendien kunt u bij ons zowel per stuk als per doos bestellen! 

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd uw vloerenkit kopen. Voor veel artikelen geldt, voor 23.59 uur besteld? De volgende werkdag in geleverd. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar. Wilt u grote volumes bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.