Betaalmethoden

Tijdens het afrekenen kunt u bij ons op verschillende manieren betalen. Voor alle betaalmogelijkheden geldt dat zij allen even veilig zijn. De keuze voor een betaalmethode maakt u tijdens het plaatsen van een bestelling. Wij werken voor online betalingen samen met onze betaalpartner Pay.nl. Voor achteraf, particuliere betalingen werken wij samen met Billink. 

 

iDeal

Betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bunq. Betalen met iDEAL is gratis.

 

Creditcard

U kunt uw creditcardgegevens van VISA en Mastercard via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Niemand behalve uzelf krijgen hierbij het kaartnummer of andere informatie te zien. Onze betaalprovider Pay.nl verifieert voor ons o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van uw kredietkaart. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen we uw bestelling zo snel mogelijk versturen. Wij berekenen een kleine vergoeding voor het betalen met creditcards.

 

Overboeking of bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om uw bestelling te betalen met een directe overboeking of bankoverschrijving. Dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen. Vervolgens ontvangt u nadat u de bestelling heeft afgerond een e-mail van onze betaalpartner Pay.nl met betaalinstructies. Wij zullen uw bestelling versturen nadat wij de betaling hebben ontvangen.

Let op dat u het unieke betalingskenmerk van Pay.nl juist overneemt. Aan het betalen met bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

Op factuur of op rekening betalen

Bestelt u zakelijk? Dan kunt u bij ons op rekening uw materialen inkopen. U kunt deze betaalwijze aanklikken tijdens het afrekenen als u een bedrijfsnaam heeft ingevuld. Wij zullen u een factuur toesturen nadat u de bestelling heeft geplaatst. Het kan zijn dat wij een aanbetaling verlangen als u voor het eerst bij ons bestelt. 

Tip: als u bestelt met uw Ottoseal account dan hoeft u niet iedere keer uw bedrijfsgegevens in te vullen. Wel zo gemakkelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bancontact 

Bancontact, voorheen bekend als Mister Cash, is de populairste online betaalmethode in België. Bent u woonachtig in België? Dan is het betalen via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving van uw bank uiteraard ook mogelijk. Wij berekenen geen extra kosten voor deze betaalwijze.

 

Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden in onze webwinkel? Neem dan gerust contact met ons op.