Verzenden & retourneren

Indien voorradig, op een werkdag voor 16:00 uur uur besteld, de volgende werkdag bezorgd! 

Levering naar Nederlands particulier adres

Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden.

Zakelijke leveringen en DHL servicepunten:

Besteld op:

Geleverd op:

Maandag voor 16.00 uur

Dinsdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Dinsdag voor 16.00 uur

Woensdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Woensdag voor 16.00 uur

Donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Donderdag voor 16.00 uur

Vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Vrijdag voor 16.00 uur (particulier)

Zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Vrijdag voor 16.00 uur (zakelijk)

Maandag tussen 10.00 en 17.00 uur

Weekend

Dinsdag tussen 10.00 en 17.00 uur

Voor België geldt een standaard levertijd van 1 à 2 werkdagen. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Wij versturen uw pakket met DHL of met Trunkrs. Wij doen ons uiterste best om op het afgesproken bezorgmoment uw bestelling te bezorgen, helaas kunnen wij dit niet altijd garanderen.

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particulier adres) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (zakelijke bestellingen). 

Verzendkosten

Voor Nederlandse afleveradressen bedragen de reguliere verzendkosten €4,95. Voor België €6,99. Voor overige landen of extra diensten, zoals een avondlevering of spoedlevering, geldt een meerprijs. Die vermelden wij tijdens het afrekenen. Bestelt u voor meer dan €99,- exclusief btw? Dan betaalt u geen verzendkosten! Uitgezonderd zijn spoedleveringen en landen buiten de Benelux.

 

Uw bestelling kosteloos bij Ottoseal Pro afhalen

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling kosteloos bij ons af te halen in Tynaarlo. U kunt deze optie aangeven tijdens het afrekenen. U kunt uw bestelling iedere werkdag afhalen tussen 08.30 en 17.00 uur, uitsluitend na telefonisch overleg. 

Ophalen bij een DHL servicepunt in de buurt

U heeft tijdens het afrekenen ook de mogelijkheid om een DHL servicepunt te selecteren. Tijdens het afrekenen kunt u een servicepunt aanklikken op de plattegrond in de buurt van het afleveradres. U ziet daarbij ook de bijbehorende openingstijden. Kiest u voor deze verzendoptie, dan zorgen wij er voor dat het pakket wordt geleverd op het ophaalpunt.

Tip: DHL levert ook op zaterdagen op een servicepunt. Handig als u in het weekend uw pakket wilt ontvangen. Bestelt u dan wel op vrijdag voor 15.00 uur.

 

Uw bestelling retourneren of herroepen

Als consument kunt u tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren of herroepen. Gebruik hiervoor het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kunt u mailen naar [email protected]

Nadat u het Modelformulier voor herroeping heeft gemaild, heeft u als consument vervolgens 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: [ naam ondernemer]

[ geografisch adres ondernemer]

[ faxnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres of elektronisch adres van ondernemer] 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
  • [Naam consumenten(en)]
  • [Adres consument(en)]
  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Mail het herroepingsformulier naar [email protected] en retourneer het pakket naar het volgende adres:

Ottoseal Pro
t.a.v. Retouren
Meerweg 3
9482 TE  Tynaarlo

Indien aan bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan en wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de betaalrekening waarmee online is betaald.

 

Verzendkosten bij retourneren

Bij bestellingen boven de € 99,- betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u producten retour zendt zijn deze kosten voor eigen rekening.

Hoe zit het met de verzendkosten als u een product retourneert? Stel dat u van een bestelling plaatst van bijvoorbeeld €103,- en twee kokers kit terugstuurt met een waarde van 10 euro. Dan is uw werkelijke bestelling 93 euro. U bent daarover verzendkosten verschuldigd.

Wij brengen de verzendkosten in rekening op de creditfactuur als u besluit om een gedeelte van uw bestelling te retourneren. In het bovengenoemde voorbeeld van € 93,- euro die u uiteindelijk heeft besteld, komen er nog verzendkosten bij. Wij storten het verschil vervolgens binnen 5 werkdagen terug op de betaalrekening waarmee u online heeft betaald.