De nieuwe Ottoseal M390!

  • Geplaatst op
  • Door Ottoseal Pro
  • 0
De nieuwe Ottoseal M390!

Een echte allrouder is de nieuwe Ottoseal M390. Deze professionele wand- en vloerenkit is de juiste kit voor aansluitvoegen voor binnen en buiten. De M390 voldoet aan de hoogste eisen en is ISEGA-gecertificeerd.

Deze professionele polymeerkit heeft een goede chemische bestendigheid, extreem elastisch en hardt uit zonder krimp. De M390 is siliconenvrij en daardoor ook overschilderbaar en schuurbaar.

Toepassingen

De allrounder is te gebruiken op vele toepassingen. Denk daarbij aan vloer- en aansluitvoegen die onderhevig zijn aan hoge belasting, maar ook te gebruiken in de industriële en voedingssector. De M390 is toepasbaar op kunststof, parket, laminaat, houten vloerdelen, kurkvloeren en zelfs op designvloerbedekkingen van rubber, linoleum, vinyl en pvc.

Mechanische en chemische vloerbelastingen

Zelfs voor mechanisch belaste vloervoegen als brugvoegen of voegen in werkplaatsen en parkeerdekken, is de M390 de perfecte keus. Ook chemische belastingen kan de M390 goed aan. Bijvoorbeeld industriële keukens en levensmiddelenfabrieken. Dankzij de ISEGA-veiligheidsverklaring is deze kit ook gemaakt voor toepassingen in de buurt van levensmiddelen.

 

Formaten en kleuren

Op zoek naar een siliconenvrije kit die voldoet aan de betere milieueisen? Denk dan eens aan de nieuwe Ottoseal M390. De professionele kit is verkrijgbaar als koker, maar ook als 580 ml worst.

Ook is deze kit verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, bruine en grijze tinten! Op de kleurenkaart van de M390 zijn al deze verschillende kleuren als dotjes kit opgeplakt, zodat er gegarandeerd de juiste kleur gekozen kan worden bij de toepassing.

Meer informatie over de Ottoseal M390 vindt u op onze website.

Advies

Voor advies bent u bij Ottoseal Pro aan het juiste adres. De klantenservice en technische dienst staan voor u klaar met een passend antwoord. U kunt ons bereiken via de chat, via ons contactformulier, via mail, maar uiteraard kunt u ook even bellen met uw vragen.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.