Nieuwe kleuren toegevoegd bij de Ottoseal S125

  • Geplaatst op
  • Door Ottoseal Pro
  • 0
Nieuwe kleuren toegevoegd bij de Ottoseal S125

De Ottoseal S125 is een unieke, alkoxy siliconenkit die veelal wordt gebruikt in de sanitaire omgevingen. De laatste tijd zien wij dat deze kit steeds vaker wordt gebruikt voor vloeren en in de sanitaire ruimtes. Dit omdat deze siliconenkit vrijwel geurloos is en uitstekend verwerkbaar.

 

Nieuwe kleuren kit

Er zijn verschillende nieuwe en trendy kleuren toegevoegd aan de S125. Het kleurenpalet van deze kit voldoet aan de laatste trends op het gebied van badkamers, keukens en toiletten. Waar er eerder alleen de meest voorkomende grijstinten beschikbaar waren, is het kleurenpalet van de matte kleuren erg uitgebreid.

 

Glanzende kleuren

In de glanzende kleuren zijn nu een aantal mooie bruintinten toegevoegd als eikhelder en eikdonker, maar ook bruine kit. Daarbij zijn ook nog een aantal grijstinten toegevoegd en natuurlijk de trendy zwarte glanzende kleur.

 

Matte kleuren

In de matte kleuren zijn er veel kleuren toegevoegd. Waar er eerst 5 matte kleuren op deze kleurenkaart stonden, staan er nu welgeteld 17! Onder andere diverse bruintinten zijn toegevoegd, maar ook nieuwe grijstinten. De trendy zwarte kleur is nu ook verkrijgbaar in de matte uitvoering.

 

De trend voor sanitairkit

De kleur zwart is erg trendy voor het toilet en de keuken of badkamer, als accentkleur of als volledige kleur. De zwarte kleur zie je terugkomen in de badkamermeubels, het aanrechtblad en accessoires, maar ook in de tegels.

Zwart is tijdloos en raakt nooit uit de mode. Je kan een strakke of trendy sfeer creëren in je keuken, badkamer of toilet, maar ook een luxueuze of industriële sfeer. Met zwart kun je alle kanten op! Zwarte kitvoegen in de keuken, badkamer of het toilet maken de ruimte helemaal af.

 

Kit voor sanitaire toepassingen

De Ottoseal S125 is de beste keuze voor deze sanitaire toepassingen. De kit is schimmelwerend, geurloos, kan het prima gebruikt worden in de vochtige ruimtes en de kit is uitstekend verwerkbaar.

Dankzij de nieuwe kleuren in de S125 serie komt de keuken, badkamer of het toilet nog meer tot zijn recht.

De Ottoseal S125 hebben wij voorradig in bijna 40 kleuren: Uniek in de branche! Als u voor 23:59 op werkdagen besteld, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Wij staan voor u klaar als u nog vragen heeft over dit product. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.