Vernieuwde High Tack lijmkit

  • Geplaatst op
  • 0
Vernieuwde High Tack lijmkit

De Ottocol M550 beschikte al over een fantastische aanvangshechting, maar het kan nog beter! Door de vernieuwde receptuur is de tijd tot uitharding nog korter geworden.

De Ottocol HiTack beschikte al over een fantastische aanvangshechting, maar het kan nog beter! Door de vernieuwde receptuur is de tijd tot uitharding korter geworden en de kwaliteit verbetert. Graag vertellen wij u meer over de vernieuwde high tack lijmkit.

 

Hoge aanvangshechting

Een hoge aanvangshechting betekent dat het product snel hecht, een snelle hechting wordt ook wel HiTack genoemd. De aanvangshechting kan extra verkort worden door het te verlijmen oppervlak of de lijm zelf te bevochtigen en de temperatuur te verhogen. Dit is wel afhankelijk van de materialen waarop er gelijmd wordt.

Voor het beste resultaat is het aan te raden om het vlak in horizontale lijnen met een lijmkam aan te brengen. Ook voor verticale verlijmingen is de Ottocoll M550 HiTack optimaal, omdat er geen beginfixatie nodig is voor de volledige uitharding.

 

Geschikt voor vele ondergronden

Door de sterke aanvangshechting is de professionele HiTack perfect geschikt voor minerale ondergronden, metalen, hout, beton en bouwplaten, maar ook voor de wat kleinere klussen op kan deze lijmkit erg goed gebruikt worden. Denk daarbij aan het lijmen van vensterbanken, plinten, traptreden maar ook sierlijsten.

De Ottocoll M550 high tack heeft een zeer goede hechting op talloze ondergronden zonder primer en hecht ook op vochtige ondergronden. Deze professionele lijm is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, te weten: wit, zwart en grijs.

 

Sterke allround lijm

De professionele Ottocoll M550 HiTack is zowel binnen als buiten te gebruiken en wordt ook toegepast in de scheepsbouw, metaalbouw, wagon- en containerbouw en carrosserie- en voertuigbouw. De HiTack heeft ook zeer hoge kerf- en doorscheurvastheid én mechanische stevigheid.

 

Geschikt voor natuursteen

De M550 hybridelijm is ook geschikt voor het verlijmen van natuursteen, het veroorzaakt geen vervetting of vervuiling op de randzones van deze ondergronden. De HiTack bevat geen siliconen en isocyanaten, maar is wel elastisch en compenseert bewegingen.

 

Voorbehandeling

Oplosmiddelen, conserveermiddelen, oliën en water kunnen de hechting van de Ottocol M550 HiTack nadelig beïnvloeden. Let er op dat ook vet, vuil en stof zijn verwijderd voor het verlijmen van de toepassing. Restanten van kitten en lijmen dienen weggehaald te worden. De hechtvlakken waarop de lijm toegepast worden moeten goed gereinigd zijn.

Naast de verbeterde receptuur van de Ottocoll M550 HiTack en de nieuwe verpakking is deze ook nog eens verlaagd in prijs. Wij hebben de kleuren standaard voorradig in ons assortiment. Voor 23.59 uur bestelt, volgende werkdag geleverd. Heeft u vragen of advies nodig over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.